14 febrer, 2019
Barcelona
Gratis
Hora: 20:00
Lloc: Enderrock SONA (Antiga Fàbrica Damm)
Adreça: Carrer del Rosselló, 515
Codi ZIP: 08025
Estat: Catalunya
País: CAT
Telèfon: 93 237 08 05

Oques Grasses Enzel  són els dos grups que actuaran al cicle Enderrock Sona d’aquest mes de febrer. La cita serà el dijous 14 de a les 20 h a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà com a presentació oficial del número 285 de la revista Enderrock, que té la formació osonenca Oques Grasses en portada, a més d’una entrevista al grup de les Borges Blanques Enzel.

La banda en portada d’aquest mes presentarà les cançons del seu quart disc, Fans del sol (Halley Records, 2019), que sortirà a la venda l’endemà. En Peyu entrevista en paper el cantant dels Oques, Josep Montero, a l’únic bar restaurant del poble on viuen tots dos, Muntanyola. Abans del concert dels osonencs haurà obert la vetllada el sextet Enzel, que ensenyarà com sona Mel i llimó (DiscMedi, 2019), el seu segon disc, amb canvis importants a la formació.

Les portes de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm s’obriran a les 19.45 h, i a les 20 h començarà el cicle Enderrock Sona de febrer. A les 21 h es tancaran les portes i engegarà el concert d’Oques Grasses.

Hi vols anar? 
Si vols aconseguir una invitació doble per a l’Enderrock Sona del dijous 14 de febrer, només cal que omplis aquest formulari.